Lekváros "ravioli"

2011-12-21

sponsored links


Nagyon jópofa kis omlós sütemény, ami napról-napra egyre finomabb lesz, ha jól zárható dobozban tároljuk. Készíthetjük mák-, dió- vagy gesztenyetöltelékkel is, én házi meggylekvárral töltöttem meg. Egy valami fontos: hûvös helyen dolgozzunk a tésztával, mert hamar "olvad". Ha nem túl meleg környezetben nyújtjuk a tésztát, nagyon megkönnyítjük saját dolgunk.

Hozzávalók:
40 darabhoz
  • 450 g liszt
  • 1/2 kvk. sütõpor
  • csipet só
  • 1 db tojás (+1 a kenéshez)
  • 12 csepp mandulaaroma 
  • 275 g lágy vaj / margarin
  • 150 g porcukor ...

Folytats a blogon ... borsandpepper.blogspot.com/2011/12/le...

sponsored links

Keres?s